søndag 3. oktober 2010

Spennende pjonetid!

Sprekt prosjekt
Da har jeg sendt mail til alle folkebibliotekene rundt om i landet, heldigvis finnes det en fin oversikt på http://www.kulturnett.no/ , så det gikk egentlig ganske raskt. Blir spennende å se på responsen til uka, når alle bibliotekarene kommer på jobb og går gjennom mail-boksene sine!

Til venstre ser du et lite utsnitt fra det aller siste prosjektet som får lov å være med i boka, men da er det bare ikke plass til mer.
Det siste prosjektet er det største, men likevel veldig enkelt. Spent? Ja, det kan du være, det blir stilig, og jeg gleder meg til å ta det i bruk!

Det er herlig å føle at man får til og mestrer noe, og det unner jeg alle små og store, unge og gamle mennesker, det er min motivasjon for bok-prosjektet.

At det ser ut til at dette fenger mange over hele landet, er en bonus. I skrivende stund har jeg 497 treff på hjemmesiden min, og 486 visninger på youtube-filmen. Artig, det!

1 kommentar:

  1. Flott Monica
    Dette blir en kjempefin bok med utrolig morsomme tegninger og vakre modeller, en morsom og spennende pressang å gi til damene som har alt.
    Gleder meg til å få mitt eksemplar.

    SvarSlett