søndag 5. desember 2010

Filting og toving. Ny ull-hobby i startgropa!

Har begynt å forske litt på filting og toving. I dag prøvde jeg å lage et bilde ved å bruke filte-nål. Når jeg hadde fått det til å feste seg ganske bra, gikk jeg over til å bruke grånnsåpevann og bearbeide bildet med hendene. Dette er utrolig spennende! Resultatet har man ikke 100% kontroll med, og jeg som den nybegynneren jeg er, har nok bare 20% kontroll her! Kommer garantert til å jobbe mer med løs ull!

Marit laga ei rosa mus, med hvite ører. Ørene ble litt store, kanskje det er ei rosa flyge-mus? Artig er det iallefall å jobbe med ull, og god øvelse i tålmodighet!

1 kommentar:

  1. Hei! ser ut som du holder på med et spennende arbeid der ☺ På juleverksted for elevene har vi noen ganger hatt filting. Da har elevene lagt ull i pepperkakeformer og filtet. Etterpå har de pyntet hjertet, strjernen etc. som de har laget.Det har vært utrolig populært ☺ Vil si tusen takk for at du sendte den fine boka de til meg. Jeg har prøvd votter og luer, men sokker har jeg ikke turt meg på ennå. Kanskje du kan legge ut en videosnutt om hvordan man lager hælen? Utrolig gøy å pjone, det har nok kommet til mitt hjerte også ☺
    Ønsker deg en fin tid med juleforberedelser.
    Klem fra Fru Strøm

    SvarSlett