søndag 2. september 2012

Terapiproduksjon/produksjonsterapi?

Nå har jeg hatt en liten gjennomgang av de siste ukenes strikkeproduksjon. Jeg ble ærlig talt litt overrasket - har jeg virkelig strikket så mye på ca en måned? Jo, jeg har jo handfaste bevis!
Så begynte jeg å tenke litt over hvordan svingninger i handarbeidsproduksjon henger sammen med svingninger i psyken. Ja- jeg sliter med tilbakevendende depresjoner, selv om jeg har et godt liv... Kjemien i hjernen er en fantastisk komplisert og fininnstilt ting, men noen ganger fungerer den ikke helt som den skal. Men iallefall; min konklusjon er: "Psyke ned - produksjon opp". Produksjonen blir en terapi! Her er bilder av det meste jeg har laget den siste måneden:
Babysett 0-3 mnd. Hadde bare lyst til å strikke noe smått.

DropCity. Har strikket to skjerf. Kjempeartig!
Til venstre: naturhvit Bambino + lilla kashmir
Til høyre: estisk ullgarn som skifter fargeStoort sjal til ho Karoline!
Garnet er deilig, alpakka+ull, og ser nesten ut som en puddel!

Detaljbilde av sjal

Tynne ullsokker til ho Karoline
Disse kan ho ha inni verneskoene når ho snekre og mure!

Tykke ulltøfler... ja, til ho Karoline de også

2 kommentarer:

 1. Ser ikke ut som om du har holdt hendene i ro særlig lenge. Likte veldig godt de lange smale skjerfene. Er helt enig i at håndarbeid er god terapi. Min hjerne fungerer antagelig nokså likt din i perioder - men heldigvis er det mulig å ha et godt liv likevel.

  Har forresten hatt mye glede av pjoneboken din, finner den stadig fram og koser meg med å kikke i den. Pjoner litt i rykk og napp.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå har jeg og tatt frem kroken og pjoner igjen. Skal lage litt forskjellig som jeg skal ha med til strikkefestivalen i Tromsø i midten av oktober. Herlig å høre at boka er i bruk! Jeg er rett som det er innom bloggen din, mye kreativ produksjon i huset ditt også, ser jeg!

   Slett