lørdag 2. mars 2013

Pjoning i mitt Hjerte. Ny utgave, nytt opplag?!

Nå jobbes det for fullt med å få til et nytt opplag av pjoneboka!!!! Det blir ikke bare et nytt opplag, men en ny utgave, der jeg beholder en del av innholdet fra 1. utgave, og bytter ut en del med nye design og ideer. Snart kommer tilbudet fra trykkeriet, og da kan jeg regne ut pris på boka.

Jeg har god tro på at vi skal få til dette, for det er mange som venter på boka, som har vært utsolgt i over et år nå. Men for å få til det nye opplaget/utgaven, så trenger jeg forhåndsbestillinger, slik at finansiering av trykk går greit. Både fra forhandlere og direkte-kunder, så jeg håper de som er interessert vil sende en e-post til post@pjonica.no .

Gleder meg til å få alt klart nå!

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å få kjøpt boka og sette i gang :-) Takk for flott kurs på youtube. Fantastisk! Hilsen Solveig på Sørlandet :-)

    SvarSlett
  2. Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

    SvarSlett