onsdag 16. april 2014

Hyttetur med strikking og lesing

Søndag var en fantastisk dag, med sol fra skyfri himmel. Da dro jeg til hytta, og fikk nyte en solrik ettermiddag ute. Mandag var overskyet, men mildt og behagelig oppholdsvær - da var jeg i vedskog og fikk dratt en del stammer ned til hytta og reist opp til tørk.
Så kom tirsdag, fremdeles et vær å nyte ute, da satt jeg blant annet ute på verandaen og leste ei bok. Den er skrevet av Brene Brown, og heter "Uperfekt". Anbefales :-) Den er noe å tenke over for de fleste, tror jeg.
Så kom skikkelig ruskevær i dag! Vått og vindfullt. Det var stor flo, som det blir når det både er fullmåne og lavtrykk. Først var jeg ikke så begeistret for det været, men så kom jeg til å tenke på at da fikk jeg jo samlet masse regnvann, og kunne få tatt oppvasken!
Dessuten kunne jeg fortsette med lesing og strikking! Med andre ord - en perfekt dag, selv om den så ut til å være "uperfekt".

Har med to hespet med Ask, en gråmelert, og en mørk rosa melert. Av det har jeg laget hansker til Marit og Buktavotter til en eller annen....

1 kommentar:

  1. Herlige votter og hansker :) Ser du har samme været som vi i Alta har :)

    Påskeklem, Lene Sofie

    SvarSlett